Kolacja na 20 osób

Urodziny dla 20 osób

Dla 400 osób

GORĄCA PRZYSTAWKA:


  • Płatki pieczonej kaczki z imbirem, chili, pomarańczami podawane na bukiecie kruchych sałat

DANIE GŁÓWNE:


  • Noga z gęsi pieczona w brytfannie z jabłkami, modrą kapustą i kluskami śląskimi

DANIA ZIMNE (3 PORCJE NA OSOBĘ):


  • Schab pieczony ze szpinakiem
  • Rostbef po francusku
  • Rolada z indyka ze szpinakiem
  • Pasztet z jelenia z żurawiną

STÓŁ RYBNY (2 PORCJE NA OSOBĘ):


  • Jesiotr na parze
  • Pstrąg wędzony
  • Pstrąg w galarecie
  • Tatar z łososia

DODATKOWO:


  • Kawa
  • Herbata
  • Wybór ciast
  • Owoce plastrowane
  • Woda mineralna
  • Soki (jabłkowy, pomarańczowy)
  • Wino białe i czerwone

POWITANIE I WZNIESIENIE TOASTU


  • Wino musujące

ZUPA (jedna do wyboru)


  • Krem z pomidorów
  • Krem z dyni z prażonymi pestkami dyni

DANIA PODAWANE W PODGRZEWACZACH


  • Polędwiczki kładzione z kurkami
  • Karkówka z pieca po cygańsku
  • Dorsz pieczony w śmietanie
  • Rolada z kurczaka nadziewana warzywami
  • Filet z pstrąga z grillowanymi warzywami
  • przelicznikowo 2 por. / os.

DODATKI


  • Ziemniaczki z pieca
  • Płatki ziemniaka z pieca
  • Ziemniaki z wody z koperkiem
  • Ryż
  • przelicznikowo 1,5 por./ os.

DODATKI


  • Warzywa grillowane
  • Bukiet surówek
  • Warzywa gotowane na wodzie
  • Mini marchewki w glazurze
  • przelicznikowo 1,5 por. / os.

KAWIARNIA ( osobny stół z boku )


  • Wybór ciast 2 szt./por.
  • Woda bez ograniczeń
  • Soki owocowe bez ograniczeń
  • Kawa / Herbata ( na życzenie ) bez ograniczeń

ZIMNE ZAKĄSKI


  • Szynka po szwajcarsku
  • Tatar z łososia
  • Tatar wołowy
  • Łosoś w sosie serowo - ziołowym
  • Rolada z kaczki z podrobami
  • Pstrąg w galarecie
  • przelicznikowo 2,5 por./os.

SAŁATKI


  • Sałatka cesarska z kurczakiem
  • Sałatka Norweska
  • Pieczywo, masło

Wino musujące - Prosecco

ZUPA


  • Krem z borowików z grzankami
  • Krem z dyni z prażonymi pestkami dyni

DANIA CIEPŁE SERWOWANE PRZEZ KUCHARZY


  • Filet z kaczki w sosie jabłkowo-majerankowym
  • Polędwiczki w sosie z czerwonego wina
  • Pieczarki zapiekane z brokułami i mozzarellą
  • Cukinia zapiekana z suszonym pomidorem i bazylią
  • przelicznikowo 1 por./os.

BUFET ZIMNY


  • Zakąski zimne
  • Polędwiczki z grillowaną cukinią
  • Rolada z kurczaka z brzoskwinią
  • Pate z kaczki zawijane w boczku podawana na rukoli
  • Wołowina marynowana z pestkami dyni
  • Rostbef po francusku z kremem chrzanowym
  • Indyk marynowany w oliwie sezamowej z kiełkami
  • Pomidor faszerowany mozarellą i bazylią
  • przelicznikowo 2 por./os.

STÓŁ RYBNY


  • Roladki z pstrąga w sosie śródziemnomorskim
  • Łosoś w szynce parmeńskiej
  • Tarina z łososia
  • Jesiotr na ziemniakach na koperkowej sałatce
  • Tatar z łososia
  • Sola zawijana ze szparagami
  • przelicznikowo 1 por./os.

STÓŁ SAŁATKOWY


  • Sałatka szwajcarska
  • Sałatka grecka z fetą
  • Tortellini z parmezanem
  • Sałatka tropikalna
  • Sałatka sycylijska z wędzonym łososiem
  • Sałatka brokułowa
  • przelicznikowo 1por./os.

KAWIARNIA


  • Kawa, herbata (bez ograniczeń)
  • Babeczki owocowe
  • Wybór ciast bankietowych w papilotkach: sernik, szarlotka, węgierskie
  • Mini deserki
  • przelicznikowo 1 por./os.

FONTANNA CZEKOLADOWA


  • Czekolada mleczna
  • Owoce; ananas, banan, pomarańcz, grapefruit, melon
  • Rurki, wafelki, pianki

NAPOJE, ALKOHOLE w/ życzenia Gości


  • Wino białe i czerwone, chilijskie - 2 lampki na osobę
  • Piwo 0,5 l 1 szt./os.
  • Drinki alkoholowe por.
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna